Om Korrekturhjelpen

ingunn-profilbilde

Korrekturhjelpen drives av meg, Ingunn Blindheim, litteraturviter og språkentusiast.

Jeg har over 20 års erfaring som språkvasker og korrekturleser for forlag som Cappelen Damm, Gyldendal, Aschehoug og Flux. I tillegg kvalitetssikrer jeg tekster for bedrifter og privatpersoner.

Denne erfaringen har jeg nå brukt til å utvikle nettkurs som tar for seg typiske problemtilfeller i språket vårt. Der ser jeg et stort behov, for de færreste skriver helt korrekt, selv ikke proffene.

Etter å ha jobbet med språk i over 20 år kjenner jeg godt til fallgruvene i norsk. Nå vil jeg gjerne hjelpe deg med å bli kvitt skrivefeil, tegnsettingsfeil og til å unngå typiske språktabber – kort sagt: til å skrive korrekt!

Da blir tekstene dine mer presise og lettere å lese, og du virker mer profesjonell. Det kan lønne seg.

Bli med på kurs 🙂

 

Dette sier andre:

Ivar Lund, korrekturansvarlig, Cappelen Damm

Ingunn har vært tilknyttet Cappelen Damm  som frilans korrekturleser siden 1997, og hun er blitt en av forlagets aller mest betrodde og etterspurte medarbeidere på dette området. At hun har høy kompetanse innen rettskrivning og språkarbeid, er åpenbart. Jeg har full tiltro til Ingunn og har ingen motforestillinger mot å anbefale henne. Disse kursene er så vidt meg bekjent uten sidestykke i Norge i dag, og behovet for et slikt kursopplegg synes udiskutabelt.


Har du noen spørsmål angående kursene, så send meg en e-post. Skriv til post@korrekturhjelpen.no.

pencil-1053666_1280