Kunder

Referanser

Skriv riktig!

«Det ble ikke bare en oppfriskning, men jeg lærte masse nytt! Det var veldig fine videoer med gode illustrasjoner. Det hele virket generelt veldig gjennomført. Likte godt at det var relativt korte videoer, og at de dekket hvert sitt tema.»

Julianne Aga

 

«Dette var akkurat et slikt kurs jeg ønsket meg. Jeg trodde jeg kunne en del fra før, men fikk erfare at mye var glemt. Det var fint å få en grundig repetisjon med mange gode eksempler, og veldig godt forklart. Jeg tar gjerne flere kurs hvis det kommer!»

Kristin Eriksen, informasjonsmedarbeider/språkkonsulent

 

«Dette var et veldig nyttig kurs for meg. Noen av leksjonene hadde jeg god kontroll på, andre trengte jeg virkelig en oppfriskning på, og noen av skrivereglene var jeg ikke klar over i det hele tatt!»

Michelina Monaci Garces, frilansjournalist

 

«Jeg opplever kurset som pedagogisk og lærerikt, og synes at bildene i videoene er med på å gjøre det lettere og morsommere å lære samtidig som bildene ofte tilfører en snert av humor.»

Hanne Voje, korrekturleser og gründer av Rett korrektur (rettkorrektur.no)

 

«Stoffet blir enkelt og klart forklart, med gode eksempler og glimt i øyet. Oppgavene er supre og hjelper godt til forståelse, sammenheng og får stoffet til å sitte. Flere ting jeg trodde jeg var god til, viste seg å ikke stemme helt.»

Jane-Britt Berntsen, produktsjef og frilansoversetter

 

«Jeg har hatt en veldig god opplevelse av kurset. I filmene er forklaringene ganske korte, men med gode eksempler. Det gjør at det ikke tar så lang tid å gjennomgå alt. Men det er litt skremmende at jeg som er over gjennomsnittet språkinteressert, ikke kan alt det som du gjennomgikk. Et stort pluss er at filmene er estetisk vakre! Det virker positivt på motivasjonen til å jobbe med fagstoffet.»

Lektor i norsk

 

«For det første synes jeg at kurset inneholder mer enn hva jeg fikk inntrykk av på forhånd. De mest sentrale tingene som vi med norsk morsmål tviler på, blir gjennomgått. For det andre så har det gitt meg gode oppskrifter og tips for å unngå feilskriving i fremtiden, noe som blir gull verdt! Jeg hadde også mange aha-opplevelser. Det var en del ting som jeg var skråsikker på før, men som jeg lærte at jeg alltid har skrevet på feil måte. Alt ble forklart på en veldig forståelig måte, og eksemplene var til enormt stor hjelp. Jeg lærte veldig mye, og vet nå hvordan jeg skal analysere meg frem til de rette måtene å skrive på. Dette var virkelig verdt tiden og investeringen.»

Håvar, konsulent i eget firma

 

«Kurset var veldig nyttig, og jeg kommer nok til å ta en ny runde (eller to) i løpet av det kommende året. Supert at kurset er tilgjengelig i etterkant. Både tekst, tale og bilder i filmene fungerte veldig godt. Det var også kjekt med de små testene og hjelpearkene. Jeg synes det var verdt pengene:)»

Redaksjonssekretær

 

 

Det store kommakurset

«Jeg synes kurset var oversiktlig og lett å forstå. Videoene hjalp meg til å visualisere tegnsettingen. Hjelpearkene med kommareglene er kjempefine. Jeg likte også at det er kort og kjapt. Dette er en type kurs man kan jobbe med i ledige stunder. Alt i alt var dette et bra kurs som jeg vil anbefale til andre.»

Ingrid Bjørkum, seniorrådgiver i NPE

 

«Jeg har sett flere av videoene om igjen og har lært mye. Kurset er oversiktlig, og det er lett å finne fram til akkurat de tipsene jeg trenger.»

Nina Husom, spesialrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet

 

«Fra dette kurset har jeg lært kommasetting på en helt ny måte. Forklaringene til kurslærer er tydelige og pedagogiske gjennom de ulike leksjonene. Kurset har hjulpet meg svært mye i mitt daglige arbeid med tekster!»

Språkvasker/korrekturleser

 

Andre kunder (kurs):

NAV     Helfo     Institutt for Journalistikk (IJ)

 

Dette sier andre om kursleder:

«Ingunn har vært tilknyttet Cappelen Damm som frilans korrekturleser siden 1997, og hun er blitt en av forlagets aller mest betrodde og etterspurte medarbeidere på dette området. At hun har høy kompetanse innen rettskrivning og språkarbeid, er åpenbart. Jeg har full tiltro til Ingunn og har ingen motforestillinger mot å anbefale henne. Dette kurset er så vidt meg bekjent uten sidestykke i Norge i dag, og behovet for et slikt kursopplegg synes udiskutabelt.»

Ivar Lund, korrekturansvarlig, Cappelen Damm

 

Kunder

Et utvalg av tidligere og nåværende kunder (språkvask og korrektur):
Cappelen Damm
Gyldendal Norsk Forlag
H. Aschehoug & Co.
Bazar Forlag
Kagge Forlag
Flux Forlag
Tollpost Globe AS
Transportbrukernes Fellesorganisasjon
Norsk Industri
Filmtekst Norge AS
SDI Media
Werner Söderström
Psykologtidsskriftet